Кога ќе видите што прават овие татковци ќе се згазите од смеење

Да се биде татко е посебно искуство, особено ако сте креативни како овие татковци што ќе ги видите тука.

ADVERTISEMENT

Порталот „Bright Side“ собра една галерија со неверојатни татковци кои станаа хит благодарение на социјалните мрежи и кои се истакнале токму со својот „потенцијал“ и креативност. Еден дел од нив, според некои, можеби малку претерале, додека другите сигурни сме дека добро ќе ве насмеат.

ADVERTISEMENT

Овој татко кога случајно ја видел својата ќерка во што е облечена решил да си ги сменат маиците.

Го носел малиот до врвот на планината…

Инструкции како да вози автомобил

Фото: BojanMarusic/ Имгур

Не и се допаѓа неговата идеја …

 

ADVERTISEMENT

Овој татко решил да прави исти „селфи“ фоторафии како неовата ќерка

Tатко ја „трола“ својата ќерка

Генијалец

Фото: TastefulSideb00b, Igmur

Реши да го „преслуша“ својот син

 

Dads rock! from r/funny

 

 

Riding a unicycle while pushing his daughter in a stroller. Parenting win

 

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 837 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT