Кога раковите се среќни?

Раковите се најсреќни кога ја имаат слободата да се грижат за некој.

Она што навистина ги прави среќни е да биде првиот избор во животот на партнерот.

Прво, Ракот се плаши да биде повреден и поради овој страв, тие се многу ранливи.

ADVERTISEMENT

Раковите може да бидат забавни, невообичаено тивко или ненадејно, многу тажни.

Тие никогаш нема да одат на настан сами себе. Тие дефинитивно имаат потреба од општество.

Кога претставникот на знакот за рак е лут, изгледа како сосема друга личност да влезе во неговото тело. Кога се нервозни, раковите се сосема различни од вообичаените претставници на овој знак.

Тие се идеални личности секогаш кога сакате да разговарате за вашите проблеми или кога немате место за спиење и ви треба покрив над главата.

Раковире сакаат да ги споделат своите заклучоци со цел да анализираат колку внимателно го следат она што тие се обидуваат да ви кажат.

Најголемиот непријател на Рак е неговата хипотеза.

Facebook Comments
(Visited 1.804 times, 1 visits today)