Кија не и прости на Луна Џогани за тоа што и го растури бракот – но и блогерката реши да не и остане должна …

Помеѓу Џогани и Кија Коцкар се уште вријат страстите

Модната блогерка Луна Џогани која пред неколку дена триумфираше во шоуто „Задруга 2“ ја коментираше изјавата на Кија Коцкар на сметка на нејзината победа.

ADVERTISEMENT

Имено, откако блогерката ја однесе победата во шоуто, Кија како гостинка во розовата телевизија го кажа следново:

„Искрено, вчера имав настап надвор од Србија, сега го вклучив телефонот и видов дека победила. Како што кажав некогаш – срамота за Србија. Но, ете, се случи. Минатогодишните 22 % се создадоа или уште 8 % или овие минатогодишните навистина се потрудиле. Не, шегата на страна, за Луна до победа. Вчера сите навивавме за неа“.

Еве што изјави Луна во врска со ова:

„Па ми праќаа. Немам јас што тука да порачам, туку се прашувам до кога ќе се занимава со мене?! Помина година дена и дали е можно таа се уште да размислува за мене?! Јас навистина за неа не размислувам. Мислам дека треба да ги избегнува темите што се поврзани со мене, и треба да води свој живот“, порача победничката на Пинк ТВ.

Facebook Comments
(Visited 313 times, 1 visits today)