Како се движат цените на најубавите зелени фустани од Зара

Оваа есен и зима маѓепсани сме од величествената зелена боја

Во новата колекција на Зара дословно ќе ги најдете сите зелени нијанси, од оние посветлите, се до потемните, војнички варијанти. Во игра се сите облици што можете да ги замислите, детали и материјали, од тантела и кадифе, до груби војнички ткаенини. И ако претходниот пат во фокусот ни беа топлите, плетени модели во зелена боја од овој познат шпански бренд, денес тоа ни се најубавите фустани нивната нова колекција во сите нијанси на зелена боја, а како тие изгледаат и какви се цените, погледнете во продолжение.

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

1,190.00 MKD

1,490.00 MKD

1,490.00 MKD

ADVERTISEMENT

1,590.00 MKD

1,590.00 MKD

1,990.00 MKD

1,990.00 MKD

1,990.00 MKD

1,990.00 MKD

1,990.00 MKD

1,990.00 MKD

1,990.00 MKD

2,590.00 MKD

2,590.00 MKD

2,590.00 MKD

2,590.00 MKD

2,590.00 MKD

3,990.00 MKD

3,990.00 MKD

 

Facebook Comments
(Visited 4 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT


loading...