Како можеш, мајка ти почина, а ти по цел ден си на Инстаграм –вознемирувачка порака на која Зорана одговори брутално!

ADVERTISEMENT

Не знаеше што ја снајде

Зораннах често одговара на прашањата на своите обожаватели, бидејќи така има потреба сето она што не го кажува во своите виде и влогови, може токму преку ваквите прашања да го надомести. Но овој пат блогерката беше изненадена од едно потполно непријатно прашање.

ADVERTISEMENT

Имено, една од нејзините обожавателки ја праша нешто што воопшто не го очекувала и што ја остави без зборови.

„Како можеш да се однесуваш како ништо да не се случило? Сепак, почина твојата мајка“ гласеше прашањето кое ја избезуми Зорана.

Нејзиниот одговор прочитајте го на фотографијата:

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 14 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT