Каков маж бара жената Девица?

Жената Девица обрнува внимание на најситните детали во животот и не е склона многу-многу на компромиси.

Ако сакате да ѝ докажете на вашата Девица колку ја сакате, обидете се и вие да го организирате вашиот живот поубаво и потемелно – буквално и фигуративно.

ADVERTISEMENT

Тие не ја толерираат грубоста, дебелите шеги и простите коментари во никакви ситуации, дури и за време на забава. Дама од овој знак си бара галантен маж кој секогаш и во сите ситуации се однесува мило и културно.

Жената родена во овој знак ако и се допадне нешто во релативно краток рок ќе биде нејзино, бидејќи таа знае како да ги одигра нејзините карти. Исто така, тоа е и заради едноставната карактеристика со која жената во знакот Девица скоро секогаш знае како да го добие она што го сака.

Заради тоа што таа има самодисциплина и чувство за управување со времето. Секогаш е супер-организирана и многу ретко прави гужва.

Facebook Comments
(Visited 657 times, 1 visits today)