Искрена исповед на еден жиголо: “Сакаше да ми ги мириса нозете додека спијам со жена му “

Од едрење на медитеранот до секс на балкон на хотелска соба, овој жиголо тврди дека ја работи работата од своите соништа и заработува многу пари.

Неговата работа е да стори сé што клиентите бараат од него. Тој оди со нив на состаноци, ги следи на свадби …

ADVERTISEMENT

Овој жиголо зборуваше за неговиот бизнис искрено за LAD bible, но сакаше да остане анонимен. Тој вели дека отсекогаш бил женски „научник“ и затоа почнал да работи како придружба – на тој начин можел да запознае многу жени – досега 300, тврди.

„Почнав пред три години, отсекогаш сум сакала жени и авантури, објавив оглас на интернет, ставив слика и опис, а за првите две недели имав прв клиент, а еден месец заработив  околу 10 илјади фунти, “, тврди тој.

„Само еден пријател знае со што се занимавам, ни моето семејство не знае што работам “, вели тој. Клиентите го контактираат преку профилот на Gentlement4Hire.

„Спиев со над 100 жени откако бев придружба. Најчудната понуда што ја имав беше кога бизнисменка ме замоли да дојдам во нејзината канцеларија облечен како личен тренер, бидејќи таа сакаше искуство како во филмот ’50 нијанса на сива боја’. Беше забавно “вели тој.

„Сакаше некој да доминира со неа, мислам дека таа ја предводеше компанијата па на сите им шефуваше па затоа сакаше да види како е од другата страна”, вели тој.

„Еден дечко ми се јави и ми рече дека сака да спијам со неговата сопруга додека ми ги душка и мириса стапалта и нозете, инсистираше и постојано ми пишуваше, на крајот го блокирав, бидејќи не беше нешто што ме интересира”. Тој додава и дека има многу луѓе кои сакаат да ги гледаат своите партнери со некој друг. „Добивам честопати чудни барања, некои жени сакаат да ги повикуваат своите сопрузи преку Скајп додека имаме секс, но морам да внимава на мојата приватност “, вели тој.

Клиентите често го водат на егзотично патување. „Патував низ целиот свет, а кога имаш постојани клиенти, речиси е како да си им дечко”, изјави тој, додавајќи дека со клиентка бил во едно одморалиште на Малдивите, 10 дена.

„Тие се многу богати жени … И ви плаќаат за услугите. Навистина би било тешко да престанете да го правите тоа. Едноставно ќе се навикнете на тоа”, вели тој.

„Повеќето од жените со коишто живеам се главно осамени, што е нормално во градовите како Лондон, други се само несреќни поради нивниот љубовен живот”, вели тој. “Полесно им е да му платат на професионалец отколку да трошат време на бесмислени работи”, додава тој.

Имав и барања од млади девојки кои сакаа да ја изгубат невиноста. „Тоа е нешто посебно”, тврди тој.

Сепак, тој признава дека често се присутни емоции и дека е тешко за некои клиентки да сфатат дека ова е само работа за него. „Најтешко е кога сфаќам дека тие се врзуваат. Јас само сакам да се забавувам “, вели тој, додавајќи дека некои му понудиле да престанат да ја работи работта и да остане со нив.

Засега неговата работа е возбудлива, како и првиот ден, тврди тој, и се уште не размислува да прекине.

Facebook Comments
(Visited 1.810 times, 1 visits today)