Илустрации што најдобро покажуваат како изгледа совршена љубов

Една уметница од Лос Анџелес по име Yaoyao Ma Van  создава генијални илустрации кои совршено го портретираат секојдневниот живот и љубовта.

BrightSide пишува дека таа се инспирира од сопствениот живот и затоа нејзините дела се исполнети со длабоки емоции кои на кои не можете да бидете рамнодушни.

ADVERTISEMENT

Таа редовно ги објавува нејзините дела на социјални мрежи и објави неколку книги со илустрации.

Еве дел од нејзините илустрации:

View this post on Instagram

No peeking! #illustration

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Can’t believe you’re here #illustration

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Breakfast-dinner date #illustration

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

"Call me when you get there" #illustration

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

"…But you'll feel better!" #dailysketch

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Surprise kiss #illustration

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

View this post on Instagram

Valentine's Day everyday #illustration

A post shared by Yaoyao Ma Van As (@yaoyaomva) on

Facebook Comments
(Visited 2.870 times, 1 visits today)