Илустрации на еден самохран татко кои ќе ја разнежат секоја мама

ADVERTISEMENT

Повеќето родители го бележат секој момент од растењето на своето дете користејќи фотографии или видеа, но овој татко, кој на интернет се преставува како Блу (Сино), ги илустрира секојдневните ситуации со својот син.

Во своите илустрации ги претставува сите радости и тешкотии на еден самохран родител.

ADVERTISEMENT

„Јас работам како фриленсер од 1999 година”, изјави Блуд за порталот Боред Панда. „Ја започнав оваа серија илустрации веднаш по раѓањето на мојот син во 2014 година. Кога ќе добиете дете, многу работи ви се случуваат неочекувано. Сепак, кога почнав да ги цртам нашите заеднички моменти, не очекував толку многу позитивни реакции. ” вели тој.

ADVERTISEMENT

Ви претставуваме дел од неговите најдобри илустрации, а другите можете да ги видите на неговиот Фејсбук.

Foto: Facebook/mansoblue
Facebook Comments
(Visited 9 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT