Илустрации кои покажуваат како изгледаат паровите наутро

Фу Чаисаи Ван објави серија илустрации на „Фејсбук” преку кои ги прикажа најголемите разлики помеѓу жените и мажите и нивната утринска рутина.

Погледнете ги илустрациите кои покажуваат како изгледаат паровите наутро.

ADVERTISEMENT

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Artist: ผู้ชายใส่แว่น

Posted by Architecture & Design on Четврток, 04 април 2019

Facebook Comments
(Visited 4.770 times, 1 visits today)