Идиличните илустрации на парови кои откриваат како е кога си вљубен

Зек Рек е уметник и дизајнер кој работи на играни филмови.

Меѓу неговите различни дела се илустрации кои ги покажуваат најубави гестови на љубовта и наклонетост меѓу двојките.

Некои илустрации ги претставуваат идиличните моменти на љубовните двојки, а други имаат малку повеќе искра и тензии и ги раскажуваат своите приказни.

ADVERTISEMENT

Фото: Bored Panda

Facebook Comments
(Visited 398 times, 1 visits today)