Зошто Скорпијата е најљубоморниот, импулсивен и одмаздољубив знак во хороскопот?

Тие секогаш ги кријат сопствените мисли кога им е најубаво, но кога имаат напади на бес, знаат да фрлаат предмети, а често го прават тоа, не сте сигурни дека покажале се што чувствуваат.

Ги надминуваат овните и лавовите во своето комнадување, бидејќ се експерти во познавањето на човековата психа, тие секогаш се додатно мотивирани кога ја контролираат цета ситуација, без разлика дали се работи за работата или за семејството.

Имаат достоинствен став и подготвени се да се жртвуваат за другите ако се изразено мотивирани. Комбинацијата  со Бик за нив е 100 % чиста страст.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 7 times, 1 visits today)