Забавни, магични и провокативни: Мажите би дале се за жените во овој хороскопски знак

Овие дами се многу комуникативни, малку итри и се во состојба со својот шарм да го маѓепсаат.

 

Станува збор за жените Близнаци. Тие се непредвидливи и својата љубезна маска многу брзо можат да ја заменат со оддалеченост и арогантност. Од потенцијалните партнери бараат ментална компатибилност со цел да бидат заинтересирани, не дозволуваат да се развие физичка интимност со некој кој не е способен да ги предизвика интелектуално.

Тие се подготвени да ги употребат сите „женски оружја“, како и шармот и својата привлечност со цел да го добијат тоа што го сакаат. Близнаците исто така и премногу размислуваат, па тоа им дозволува на нивните партнери да се препуштат со доверба и да откријат сосема нови светови покрај нив.

ADVERTISEMENT

Тие се преполни со изненадувања. Кога сте најмрзливи, тие имаат способност да ве изненадат со карта за најбараниот концерт или за врвен спортски настан. Сè што бараат за возврат од својот партнер е одвреме-навреме и тој да ги изненади.

Facebook Comments
(Visited 151 times, 1 visits today)