Елеганција, гламур и топлина со чизми кои се во мода и кои можете да ги најдете под 200 евра

Пред нас се новогодишните празници, подароци, пиење топло вино, шетање низ градот со пријателите, шопинг…

Bershka 2.790,00 MKD

Но сите овие работи некако многу потешко ќе можеме да ги завршиме ако немаме добри и удобни обувки на нозете, особено кога температурите ќе паднат под нулата. И ако притоа во истите изгледаме убаво и се во согласност со последните трендови, тогаш можеме слободно да кажеме дека сме ја погодиле целта. Тоа секако дека најлесно во овој период во годината ќе го постигнеме со еден пар добри и елегантни чизми кои ако добро ги избереме ќе бидат нашиот најдобар сојузник кој никогаш нема да не изневери.

ADVERTISEMENT

Zara 6,990.00 MKD

И за да ви ја олесниме работата доколку се уште немате чизми кои можат да ви ги задоволат сите овие потреби, направивме листа со неколку интересни модели што можете да ги најдете за помалку од 200, а некои дури и за под 100 евра.

MASSIMO DUTTI (179 EVRA)

MICHAEL KORS “AVERY” (200 EVRA)

BIANCA DI (170 EVRA)

Bershka 4.990,00 MKD

Zara 6,990.00 MKD

Zara 6,990.00 MKD

Zara 6,990.00 MKD

Zara 9,990.00 MKD

 

 

Facebook Comments
(Visited 18 times, 1 visits today)