„Едно утро се разбудив и мојата десна града ја НЕМАШЕ“ – и докторите шокирани од она што и се случило на оваа мајка

По операцијата, на почетокот немаше никакви проблеми

Мајката на две деца забележа дека по доењето нејзините гради веќе не се цврсти како порано и кренати како што сака. Таа одлучи да направи естетска корекција – а потоа, некое време по операцијата, нејзината десна гради исчезна!

ADVERTISEMENT

32 годишната Емили од Лос Анџелес беше на операцијата да ги зголеми и подигне градите, а како што самата вели во емисијата „Botched”, и за да си ја врати самодовербата што ја изгуби по раѓањето на нејзините деца.

„Доев две деца и изгубив околу 15 килограми по последната бременост и логично состојбата со градите не беше како порано“ – вели Пола. И откако отишла на операција, на почетокот немала никакви проблеми.

„Колку што се сеќавам, на почетокот изгледаа поприлично добро. Сепак, штом се намали отокот по операцијата, силиконите некако се сместија на средината на градите, а кожата се повлече на страната и висеше. На крајот, изгледаше како десната града воопшто да ја нема “, вели таа.

Пола три години се обидувала да ја поправи ситуацијата со операции – поминала пет интервенции, но ништо. „Едно утро се разбудив и мојата десна гради воопшто не беше таму. Таа беше потполно издишана, додека левата стоеше, навистина изгледаше застрашувачки“, вели таа.

Нејзината необична приказна ги изненади дури и хирурзите во популарната емисија „ Botched “ кои сепак на крај успеаја да ја поправат ситуацијата.

Facebook Comments
(Visited 11 times, 1 visits today)