Еве што велат жените за најлошите сексуални искуства

Некои луѓе велат дека пицата е како сексот – дури и кога е лоша се уште е доста добра. Но, други не се согласуваат со тоа и тврдат дека сексот кога е лош – тоа може да биде и толку многу лошо пто е и повеќе од ужасно.

Новинарката на познатиот портал „Vice“ ги замоли своите пријатели и колеги да ги опишат најлошите сексуални искуства во неколку  збора, овој опис може да ве натера да се смеете, згрозите или можеби изненади.

ADVERTISEMENT

„Ми прдна во лицето за време на поза 69″, – Кајли (31)

„Половиот орган  постојано му излегуваше”, – Луиза (31)

„Мачката постојано одржуваше контакт цело време “, – Кери (35)

„Лоши бакнежи, лош здив, као смрдливи јајца”, – Џена (22)

„Тој ме прекина на оргазмот “, – Лекси (29)

„Доги стајл додека гледав Хилс”, – Трејси (25)

„Тој ми се заблагодаруваше додека пенетрираше во мене “, – Нора (23)

„Не испушташе никакви звуци. Тој заспан?” “Мртов?” – Бет (27)

„Не можеше да го најде клиторисот. Републиканец!“

„Вампир. Не престана да ме гризе по вратот“ – Карла (26)

„Постојано бараше да ми го масира задникот“ – Сузан (32)

Facebook Comments
(Visited 620 times, 1 visits today)