Еве зошто македонските полицајки се најубави – не се знае на која и стои поубаво униформата

Општо познато е дека многу луѓе не можат да одолеат на жени во униформи. а кога се и олку убави, и згора на тоа и храбри, тоа воопшто и не не’ изненадува.

Фото: МВР/ Инстаграм

На профилот на Министерството за внатрешни работи на социјалните мрежи можете да видите фотографии и од нашите дами во униформа. Имено, на нивниот официјален профил на Инстаграм и Фејсбук можеме да забележиме дека редовно објавуваат фотографии и од претставничките на понежниот пол меѓу нивните редови. Во продолжение погледнете некои од нив и запомнете – тие се подеднакво „виновни“ како и нивните колеги што сите ни мирно спиеме и живееме спокоен живот. Па ова нека биде и еден вид на поздрав и израз на благодарност од нас и нашата публика до сите нив.

Фото: МВР/ Инстаграм
Фото: МВР/ Инстаграм

Па, уште еднаш, големо БРАВО за храброста на овие жени!

Facebook Comments
(Visited 1.014 times, 1 visits today)