Еве зошто е тешко да се биде вљубен и да се биде во врска со една Риба

Жените родени во хороскопскиот знак Риби се еден од најинтуитивните во Зодијакот и се природно многу привлечни, дури и значително повеќе од другите хороскопски знаци.

Постојат 7 брутални вистини поврзани со љубовта и со оние кои се родени во овој хороскопски знак.

ADVERTISEMENT

Таа е интуитивна и верува во нејзината интуиција повеќе од било што

Не се ни обидувајте да лажете Риба затоа што веднаш ќе ве открие.
Таа е многу емотивна

Нејзините очи постојано сјаат и се подготвени да се претворат во водопад.
Малку е мрзелива

Тоа е во својата природа да се протега на креветот до пладне и да сонува за сè. Таа е многу внимателна

Мнооооогу се грижат. Причината е во тоа што таа навистина сака да се грижи за вас, па затоа нека не ви пречи кога ќе ве праша дали ги донесете клучевите, телефонот, дали јадевте и слично.

Таа не се плаши да отиде ако не ја третирате на начинот на кој таа мисли дека заслужува

Таа не е заинтересирана за негативност и не се плаши да ја напушти токсичната врска или пријателството.

Таа е самата на себе непријател

Можеби ќе ја најдете вашата риба како седи сам во мракот и мисли дека вака се казнува заради тоа што не го направила добро.

Често се губи во своите креативни мисли

Тие се всушност многу љубезни и слатки иако изгледате малку отсутни .Ако успееш да ја отргнеш Рибата од нејзините мисли, ќе видиш колку прекрасно може да биде.

Facebook Comments
(Visited 6.381 times, 2 visits today)