Дунавка Трифуновска во секси проѕирна креација во новиот спот на Владо Јаневски

Нов спот на еден од нашите најдобри пејачи

Владо Јаневски пред неколку дена го промовираше спотот за неговата песна „Главен град на тагата“ која можевме да ја слушнеме преку радиостаниците уште пред неколку месеци. Песната е авторско дело на Владо, аранжман на Роберт Билбилов, a продукција на Дарко Димитров.

ADVERTISEMENT

Владо не се појавува во видеото впрочем како и во неговите претходни спотови, а меѓу девојките што се појавуваат најголемо внимание привлече познатата македонска манекенка Дунавка Трифуновска која беше облечена во преубава полупроѕирна тоалета.

 

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed