Директор на училиште во Штип ги тера вработените да му го чистат автомобилот?

Е моја Македонијо, од вакви сите патиме…

Во нормална држава би следувало инспекција и доколку се утврди дека директорот на средното училиште во Штип навистина ги терал хигиеничарките да го чистат неговиот автомобил би следувало дисциплински мерки, а и заминување од фотелјата од морална одговорност. Но очигледно дека ние сме далеку од нормална држава, нели?

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 7.451 times, 1 visits today)