Детските цртежи ги претвораат во плишани играчки – децата се воодушевени!

ADVERTISEMENT

Секое дете на хартија ги црта своите омилени ликови

Нивните родители најчесто ги чуваат овие цртежи за спомен, а сега се појави и една компанија која создава преубави плишани кукли од овие цртежи.

ADVERTISEMENT

Алекс Фурмански во 2013 година го основаше брендот „Budsies” инспириран токму од цртежите на неговата помлада сестра. Тој тогаш дојде до идеја нејзиниот цртеж да го претвори во играчка. Тоа многу и се допадна на неговата помлада сестра, па почна тоа да го прави и за другите деца. 🙂

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 74 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT