Делува добродушно, но е многу опасен – бегајте од мажот роден во знакот Скорпија

Вистински заводник кој тешко се одлучува за врска, а уште потешко за брак. Често има повеќе страствени врски пред бракот.

Тој не сака да ги пропушти животните задоволства, а често и знае да изневерува. Тој исто така сака да биде сам. Често се наоѓа меѓу страста и чувствата. Никогаш нема да знаете што правите со него и постојано ќе се однесува различно.

Тие се ловци на детали и кога најмалку ќе бидете свесни, тој ќе ве посматра и ќе ги документира сите нијанси на вечерта помината со вас.

ADVERTISEMENT

Ако излегувате со скорпија, дотерајте се убаво, имајте на ум дека излегувате со моќно сензуален маж.

Ако имате големи гради, облечете провокативна блуза, која нема да открива премногу, а ако имате добар задник, облечете ги најтесните пантолони кои ги имате. Доколку забележувате дека тој не може да го тргне погледот од вашите усни додека зборувате и во очите му „светка“ страст, тоа е знак дека сте ја постигнале вашата цел на првиот состанок.

Facebook Comments
(Visited 348 times, 1 visits today)