Даниела Мартиновиќ покажа како изгледала на 19 години, еве што фановите и порачаа

Познатата хрватска пејачка Даниела Мартиновиќ ги изненади своите обожаватели на Инстаграм кога сподели фотографија од нејзината малдост.

“И на 19 години, насмевката те иста”, напиша таа на фотографијата.

“Потполно си иста, не си се сменила”, искоментира пејачот Лука Нижетиќ.

ADVERTISEMENT

Следбениците на Даниела напишаа многу комплименти и коментираа дека таа воопшто не е стара.

“О, што е ова, мислев дека сликата е пред 5-6 години секогаш си иста”, “Премногу си слатка”, “Вие не стареете, насмевката секогаш ви е иста, очите се искрени и насмеани, душата е отворена, срцето е топло, рацете се отворени … “,” Супер фризура и фигура беа некои од коментарите.

Facebook Comments
(Visited 612 times, 1 visits today)