Грижливи и штедливи – овие знаци ја пресметуваат својата пензија уште од денот кога ќе заврши факултет

Јарецот постојано живее во страв дека нема да има доволно пари за наредната календарска година.

Тие работат напорно и имаат одлично чувство за одговорност, а нивната најголема желба е да заработуваат добро за напорната работа која ја работат.

ADVERTISEMENT

Бикот остава впечаток на недарежлива личност, меѓутоа тоа е така кога го преовладува тој прикриен страв дека ќе остане сиромав.

Додека Девицата има тенденција да се грижи за сè, па парите се само еден сегмент околу кој таа има чувство на сомнеж и неизвесност. И покрај нивната неснаодливост со пари, во финансиски кризи стануваат многу снаодливи.

Facebook Comments
(Visited 8 times, 1 visits today)