Голите фотографии не се единствените што радо би ги запалила – Дара Бубамара на почетокот на кариерата изгледа непрепознатливо

ADVERTISEMENT

Дара Бубамара важи за една од најпознатите фолк пејачки во регионот, а со годините изгледа сé подобро и подобро.

Имено пејачката има кариера од преку 3- години, позитивна енергија, младолик изглед но и незауздлив и палав карактер, а во тоа можевме да се увериме и од нејзините експлицитни фотографии кои се појавија неодамна во медиумите и на кои Дара е како од мајка родена и во „необични“ пози.

ADVERTISEMENT

Но претпоставуваме дека не се само тие фотографии што дара Радо би ги запалила. Имано, пејачката на почетокот на кариерата изгледаше потполно различно, а тоа можеме да го видиме и од фотографијата што следува.

Но дали навистина се срами или не од своите стари фотографии нема да знаеме се додека не ја прашаме, а она во што сме потполно сигурни, е тоа дека Дара одлично се држи за своите години и дека денес, по 30 години, изгледа дури и подобро отколку на почетокот од својата кариера.

ADVERTISEMENT

Што мислите вие?

Facebook Comments
(Visited 4 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT