Големо БРАВО за овие жени – одбиваат да ги фарбаат своите бели влакна и изгледаат прекрасно!

Секоја чест на овие прекрасни дами

Некои од овие дами почнале да добиваат бели влакна уште додека биле многу млади, па некои од нив со години од тие причини ја фарбале својата коса, но во еден момент решиле тоа повеќе да не го прават. Денес сите овие жени ги поврзува една работа – тие едноставно одлучија да речат НЕ на бојадисувањето на косата, да бидат природни и одбија да ги прифатат идеалите за убавина наметнати од медиумите и светот. И признаваме, тие изгледаат прекрасно и вака.

ADVERTISEMENT


Дали се согласувате?

Facebook Comments
(Visited 20 times, 1 visits today)