Во долна облека на бензиска пумпа, во маркет со голи гради – Ана е најголемиот скандал мајстор за 2018

Ако некоја претставничка на понежниот пол беше скандал мајстор минатата година, тоа е, секако, бразилскиот модел Ана Брага. Еве зошто е тоа така…

Таа јавно се појави во бесрамна облека.

ADVERTISEMENT

View this post on Instagram

😇

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Мора да признаеме, дека умее да се фотка на чудни места како бензински пумпи.

View this post on Instagram

What are you dressing as for Halloween?

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Но и кога е на плажа Ана си е Ана…

View this post on Instagram

Happy 4th of July 🇺🇸💥💥

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

 

По секоја фотографија, таа продолжува да ја провоцира јавноста правејќи нови скандали.

View this post on Instagram

Happy Halloween 🎃

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Еве уште неколку нејзини „посебни“ изданија…

View this post on Instagram

Dress for success 😜😇

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

 

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 25 times, 1 visits today)