Вонбрачната ќерка на Кеба која НЕ го сака неговото презиме и која тој НИКОГАШ не ја запозна, порасна во вистинска убавица

Пејачот ќерката ја доби со Љиљана Јевремовиќ

Кога во медиумите ќе слушнете колку со воодушевување Драган Којиќ Кеба зборува за својот син Игор и ќерката Наташа, тешко можете да помислите дека познатиот пејач таков ист став нема и кон своето трето дете, 20-годишната ќерка Ина Јевремовиќ. Кеба е мошне внимателен дури и кон својата снаа Северина и нејзиниот син Александар, па затоа и многумина се изненадени дека пејачот има уште една ќерка за која никогаш не зборува и не ја споменува во медиумите и која не ја познава.

ADVERTISEMENT

Имено, Ина Јевремовиќ Кеба ја доби со познатиот текстописец Љиљана Јевремовиќ. Од тогаш поминаа повеќе од 20 години, а Кеба убавата Ина никогаш не сакал ни да ја запознае. Ина и денес нема контакт со никого од потесното семејство на Кеба, кој, како што пренесуваат српските медиуми, долго време не сакал да плаќа алиментација за неа.

Фото: Фејсбук/ Ина Јевремовиќ

Инаку, мајката на Ина пред да и се случат проблемите со Кеба работела со многу познати ѕвезди и има напишано десетици текстови кои се уште се хитови.

Фото: Фејсбук/ Ина Јевремовиќ
Facebook Comments
(Visited 16.836 times, 1 visits today)