Водителката го тргна гипсот и покажа како изгледа нејзината рака! И беше скината до рамо, а сега може да ја движи и ја бакнува!

Деа напредува одлично

Водителката на телевизија Пинк, Деа Ѓурѓевиќ, во февруари доживеа сообраќајна несреќа поради која за малку ќе ја изгубеше раката. Но помошта од докторите и брзата и квалитетна интервенција ја спасија водителката, па таа сега гордо покажа колку напредувала од тогаш.

ADVERTISEMENT

Видеото што го објави на Инстаграм израдува многумина, посебно затоа што сега може сама да ја движи раката. Тоа секако дека немаше да може да го направи да не беа со неа постојано стручните луѓе кои ја мотивира секојдневно да напредува и да стигне до овој стадиум.

Па, и посакуваме што поскоро целосно да и закрепне повредата.

Facebook Comments
(Visited 265 times, 1 visits today)
Loading...