Вистински Лав: „Кажи ми дека не можам и ќе ти покажам колку далеку ќе стигнам “

Лавот е петти знак во хороскопот. Овие луѓе е невозможно да не се приметат, бидејќи тие сакаат да бидат во центарот на вниманието.

Лавовите можат да изгледаат пријателски, но го проучуваат секој чекор што го прават и снимате за да одлучите дали сте достојни за нивната доверба.

Ако му кажете на Лавот да замине, веројатно ќе зажалите, бидејќи ако еднаш замине, нема повеќе да се врати.

ADVERTISEMENT

Лавовите се поединци.

Ако го заборавите роденденот на Лава или не му честитате, ќе бидете избришани од листата на најдобри пријатели.

Ако престанете да споделувате тајни со Лавот, тој тоа лично ќе го сфати.

Лавовите често се разочарани и имаат големи очекувања од луѓето.

Не барајте постојано внимание, но од време на време, мора да ги убедите дека ви се потребни исто како вас.

Начинот на размислување на Лавот ќе биде сумиран на следниов начин: “Осудете ме и јас ќе ви покажам дека не сте во право. Кажи ми дека не можам и ќе ти покажам колку далеку можам да одам”.

Кога Лавот е лут, не сака да чуе што сакате да кажете.

Лавот секогаш сака да го избегне разочарувањето на луѓето, и затоа честопати ќе каже “да” дури и кога сака да каже не.

Facebook Comments
(Visited 745 times, 1 visits today)