Вистински борци: Жена ОВЕН родена да биде ПРВА

На Овенот му треба да напредува, да добие специјално место, неуморен е во тежнеењето кон целта и незаплашен од препреките.

 

Тие се  храбри, снаодливи и имаат чувството за организација. Овенот е најдобар кога работите се одвиваат по негово, а сосема не одговара за рутинска и здодевна работа. Му треба физичка активност, па често се занимава со спортови или натпреварувачки игри. Овенот има склоност кон алати, машини и оружје.

ADVERTISEMENT

жените Овни се вистински борци кои не дозволиле животните потешкотии да ги поразат и да ги спречат во остварувањето на нивната цел. Токму затоа и се носат толку гордо и непокорливо.Таа многу ретко се премислува

Припадничките на овој знак се пресреќни кога се вљубени . Во врската не сака да се чувствува поседувана, понекогаш се љубоморни и посесивни бидејќи тоа за неа е знак дека партнерот е свесен колку таа вреди.

Facebook Comments
(Visited 591 times, 1 visits today)
Loading...