Братот и ја скрати косата на својата сесра со машинка – мајката кога ги виде остана во шок!

Да и ја скратиш косата на својата сестра додека родителите не се во близина е дефинитивно една од катастрофите во детството што нема никогаш да ги заборавиш.

И токму таквиот непријатен настан нема да го заборави Стефи Ли, чиј син прво на себе си ја скрати косата,  па и на својата помлада сестра, со електрична машинка.

ADVERTISEMENT

Стефи немилиот настан го забележа на Инстаграм, а нејзиниот брат, Јан Хагорн, одлучи да го сподели смешеното видео на Твитер.

„Мојот внук најде електрична машинка и полуде”, напиша тој.

Кога Стефи ја запрашал нејзината ќерка, дали ѝ се допаѓа новата фризура, девојчето веднаш одговори: „Не! Мама, изгледам како момче!”

Но, нејзиниот син вели дека сестра му многу ја сакала новата фризура и едвај чека да ја покаже на останатите. Освен на сестрата постариот брат тргна да ја шиша и коста на помалото братче , но навреме беше спречен од својата мајка.

И додека некои родители би се извадиле од памет кога би ги виделе децата во ваква ситуација оваа мајка смирено им објасни на своите деца дека ова е само коса и брзо ќе порасне.

Facebook Comments
(Visited 819 times, 1 visits today)