Боки 13 сме го виделе и како жена и како маж, но ќе се шокирате кога ќе видите како изгледал пред пластичните операции

Поранешниот вoдител и шоумен, а сега сопственик на телевизија 1 ТВ, Бојан Јовановски, имаше повеќе пластични операции со кои јавноста е запозната.

Но многу ретко кој го има видено во потполно природно издание, пред да стане познат и да ги направи пластичните операции, бидејќи благодарение токму на трансформациите тој стана популарен во регионот.

ADVERTISEMENT

Боки пред неколку години престана да се облекува како жена и го врати својот машки изглед, но и драстично ослабна што заслужува секоја пофалба. Од друга страна пак, пластичните операции се уште паѓаат во очи, посебни оние на неговото лице кои се воочливи на прв поглед.

Погледнете како Боки 13 изгледаше во младоста, пред сите оние бројни познати (и помалку познати) трансформации низ кои помина со тек на годините.

Неверојатна трансформација, нели?

Facebook Comments
(Visited 8.685 times, 1 visits today)