Безвременски класици – 10 црни капути со цени од 3790 до 6990 денари

Црни капути во својот гардеробер имаат жените кои наместо трендовски модели ја претпочитаат класиката.

ADVERTISEMENT

Покрај тоа што е безвременско парче, во црниот капут се исплаќа да инвестирате и затоа што можете да го носите во сите прилики, како преку ден, така и во вашите вечерни варијанти. Нема облека и чевли со кои не можете да го комбинирате и совршено ќе се вклопи во сите модни изданија. Затоа не мора да се грижите дали треба да го имате во вашиот шкаф или не. Ние ја разгледавме понудата на познатите брендови и ги избравме следните 15 модели на црни капути.

ADVERTISEMENT

Bershka 3.790,00 MKD

Bershka 3.990,00 MKD

ADVERTISEMENT

Stradivarius 3.190,00 MKD

Stradivarius 3.790,00 MKD

Zara 4,590.00 MKD

Zara 5,990.00 MKD

Zara 6,490.00 MKD

Zara 6,990.00 MKD

Zara 6,990.00 MKD

Zara 6,990.00 MKD

 

Facebook Comments
(Visited 3 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT


loading...