Анабела си ја ОТВОРИ ДУШАТА и прозборе за МАЈЧИНСТВОТО – Еве некои работи за кои не сме занеле!

Пејачката со својата ќерка и зет е во коректни односи.

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

Пејачката Анабела Атијас во слободното време го користи да биде со семејството, но и со внуката Миа, покрај која и самата таа станува дете.

Анабела за Блиц.рс рекла дека ќерка и Луна често и се јавува за совети, но и дека на крајот сама се снаоѓа, па грижата за детето и оди од рака.

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

– Никако не пропуштам да си играм со неа. Ја чувам сама, кога сум со неа, целосно и се посветувам, се тргам од телефонот и не се занимавам со ништо друго.

Скокаме, се луламе, дури и неодамна паднав од луласка. Подетинувам целосно. Толку е слатка, ме исполнува со среќа на преубав начин.

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

Сешто правиме, Бланкица сака да биде со насси давам себе си оздишка во тие моменти, истакнала Анабела низ насмевка, па открила како Луна се снаоѓа во мајчинството.

-Нормално е дека Луна ќе ме побара за совет, одгледав три деца, најмногу околу тоа ме бара. Одлично се снаоѓа, мислам дека на време станала баба.

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

Имаше сестра која на некој начин бидејќи беше голема кога ја доби и првата и втората сестра. Има вроден талент да се занимава со деца.

За мене тие се супер, се е како што треба, прекрасно е кога ги гледам, уживаат во родителството, рекла пејачката и додала дека сега е во добри односи со Марко.

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

– Повеќе пати зборував на таа тема и досадно ми е да се повторувам. Валјда може да се заклучи дека се е коректно. И двајцата ја одбравме љубовта кон Луна и Миа.

Бабите секогаш имаат тенденција да ги размазат внуците, тоа и дека им дозволуваат повеќе отколку на своите дева, а Анабела вели дека на својата миленичка не и допушта тоа што би можело да ја повреди.

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

– Таа е маза, но и многгу паметно дете. Не сум воочила размазеност. За мене размазено дете е еднакво на сакано дете.

Имаш избор да го сакаш или не. Нормално дека ја сакаме, ако ја размазиме тоа е супер. Сигурно нема нешто да и се дозволи тоа што може да ја загрози, истакнала Анабела.

 

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграм

 

 

ФОТО: Анабела Атијас / Инстаграмv

 

(Visited 171 times, 1 visits today)