„Ако сакате затегнат и цврст задник ви требаат само десет минути”

Кога ќе дојде пролетта многу луѓе одеднаш добиваат инспирација за вежбање.

Фото: Инстаграм/ @pamela_rf

Ако во текот на зимските месеци сте акумулирале неколку килограми повеќе, веројатно ќе сакате барем малку да го оформите и затегнете телото пред првото облекување на костим за капење и заминување на плажа.

Сепак, некои делови од телото бараат поголем напор, па резултатите од вашата вежба сигурно нема да се забележат преку ноќ. Задникот е еден од нив.

Сепак, со малку напор и само околу десет минути вежбање нема да морате да чекате премногу долго за првите резултати.

Фото: Инстаграм/ @pamela_rf

Памела Рејф, која го објави ова видео, е германски модел и актерка. Таа е и автор на книга за здраво живеење и исхрана. Сепак, оваа убавина стана најголема популарност со објавување на нејзините фотографии на социјалните мрежи.

Фото: Инстаграм/ @pamela_rf

Покрај тоа, видеото во кое се изведуваат вежбите за задник е погледнато повеќе од 14,4 милиони пати, па затоа не се сомневаме во ефикасноста на овие вежби …

Facebook Comments
(Visited 1.266 times, 1 visits today)