Идеални за лето – фустани од најпознатите хај-стрит брендови до 1990 денари

Од бројните преубави фустани избравме 10 со најдобри цени …

Mango £14.99 (-70%)

ADVERTISEMENT

Како растат температурите така расте и нашата желба за сé пократки и пократки парчиња. Но, вистински избор за овој период од годината секако се фустаните кои што ни ги нудат познатите хај-стрит брендови особено оние кратките, симпатични модели на кои секое лето им се навраќаме. Се прошетавме низ продавниците на познатите брендови Манго, Зара и Бершка и најдовме фустани за кои се надеваме дека ќе ви се допаднат.

Bershka 1.290,00 MKD

Еднобојни, шарени, со карнери, фалти, со или без дезени – заедничко за сите нив е што се со достапни цени и што во нив ќе изгледате како вистинска заводничка и ова лето. Па, отворете ја галеријата и погледнете го нашиот избор …

види повеќе »
Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.