Фитнес

Сите сакаат да се срамам од моето тело, а јас во огледалото гледам само совршенство – познатата плус-сајз манекенка од Хрватска ги покажа облините

Таа важи за најпознатата плус-сајз манекенка во регионот Шармантната Хрватка постојано се обидува да ги…